Advertisement

Revista lu' Peste

....Click... AICI

Cine e online?

Avem 1 vizitator online

Evenimente

« < August 2017 > »
L M M J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Mini video



Record mondial la crap.

LIBERARE LA CRAP!








Acasa
Nade frantuzesti (III) Imprimare E-mail
Evaluare cititor: / 0
SlabExcelent 
Scris de Preluare   
Tuesday, 14 December 2010
Multe dintre făinuri care sunt în compoziţia nadei sunt disponibile în comerţ. Celelalte nu sunt neapărat necesare. Pentru apel pesmetul ar trebui să fie de aproximativ 30-40% din nada.

Puterea colanta si cea nutritiva sunt date aici pentru fainuri crude. Este recomandabil să nu se stocheze făinurile prea mult timp într-un loc uscat, rece şi ferit de lumină.
Semnul “*” merge de la 1 la 5. O stelutza inseamna o dispersie sau valoare nutritivă aproape de zero şi 5 reprezintă o faina foarte lipicioasa sau foarte hrănitoare.
Peştii căutati sunt in titlul indicat şi care nu exclude si altii.

Click to see real size

Click to see real size


RETETE DE NADA

Iată câteva reţete de nada care merita sa le probati. Puteti sa le utilizati identic sau sa adăugati ideile personale.
Nada pentru rauri repezi.
6 parti pesmet galben ; 2 părţi biscuiti ; 2 părţi porumb pitic ; 2 parte de arahide grase ; 1.5 parti de PV1 ; 1 parte in maruntit ; 1 parte faina de manioc 1 parte gluten de porumb

Nada “Special babusca” pentru canale.
3 părţi pesmet roşu ; 2 părţi arahide prăjite ; 2 părţi PV1 ; 1 parte nuca de cocos belgian ; 1 parte de canepa macinata.

Nada de “Special platica”pentru canal
2 părţi pesmet alb ; 2 parti de porumb gaude ; 2 părţi făină tourteau ; 1 parte pesmet fluo ; 1/2 borcan de Tracix galben.
FIRE INTINSE!

Alte detalii le puteti solicita moderatorului prin mesaj privat.
Ultima actualizare ( Tuesday, 14 December 2010 )
 
< Precedent   Urmator >
Powered and hosted by Blue Info Team