Advertisement

Revista lu' Peste

....Click... AICI

Cine e online?

Avem 8 vizitatori online

Evenimente

« < Octombrie 2018 > »
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Acasa
Cateceva despre pescuitul cu feeder (2) Imprimare E-mail
Evaluare cititor: / 1
SlabExcelent 
Scris de Administrator   
Tuesday, 12 January 2010
Cât de mare sa fie un feeder? Mulţi pescari de plătică încep cu un alimentator foarte mare, care este folosit numai pentru obtinerea patului de nada la destinatia aleasa.
Unii pescari petrec adesea până la 15 minute de la începutul partidei de pescuit aruncand feedere pline de nada in acelasi loc. Acest lucru va determina cu siguranţă ca peştele sa se intoarca.
Click to see real size


Un truc foarte bun este sa se arunce nada cu feeder mic la trei metri dincolo de locul nadit iar apoi treptat să vă întoarceti spre locul nadit anterior.
Dacă intepaturile scad, aruncati de cateva ori cu un feeder mare mai multa nada spre patul de nada si apoi reveniti la feeder-ul mic pentru a nu perturba zona nadita.
Pescuitul cu fir textil.
Firul textil ca linie principala nu este pentru incepatori, dar atunci când sunteţi la pescuit de plătică care poate fi timida la muşcături aceasta poate fi o necesitate.
Liniile mono ofera o alungire marita şi adesea înseamnă că nu veţi vedea chiar şi o muşcătură delicata. Chiar şi cu linii pretensionate vor fi adesea înţepături pierdute. Firul textil nu se intinde si muscaturile devin evidente Dar de ce nu toată lumea il foloseste? Ei bine, pentru că nu este uşor de utilizat.
Pentru început ai nevoie de unul moale, pentru a nu zmulge cârligul din gură peştelui, mai ales când peştele se află in apropierea varfului lansetei. Practic trebuie doar să ridicaţi lanseta şi începeţi mulinarea.

Fir textil cu shockleaders.
Cei mai multi pescari folosesc un shockleader mono la sfârşitul snurului pentru a acţiona ca un amortizor atunci cand pestii sunt sub vârful mulinetei; ar trebui să fie suficient fir mono, astfel încât sa existe cel puţin cinci ture de tambur.
Acest lucru poate fi ataşat în mai multe moduri.
Folosiţi fie jumătate din nodul BLOOD sau patru ture ale nodului WATER.Cheia dacă utilizaţi un lider şoc este să depaseasca semnul nodului cu cel puţin 2.5 cm.
Dacă le tăiaţi fix, ciotul liniei poate uşor sa se prinda în inelele lansetei şi care va duce la ruperea de feeder.
O altă opţiune este de a folosi un cord elastic şi ataşaţi firul textil la acest cord care se va intinde la lansare şi ar trebui să prevină scoaterea carligului din gura pestelui.
Cheia principală pentru pescuitul cu firul textil este lanseta pe care o alegeţi - aceasta trebuie să fie moale.
Pescuitul cu feeder este excelent cu firul textil.
Ultima actualizare ( Tuesday, 12 January 2010 )
 
< Precedent   Urmator >
Powered and hosted by Blue Info Team